Arvid <3

Att ett djur kan betyda så mycket. Dom kan verkligen betyda allt. <3
Arvid är en härlig kille som funnits vid min sida dag som natt de senaste 7 åren. Hur ska jag klara ett liv utan honom?
Å nu vet man ju att de börjar lida mot sitt slut.
Han är en stor hund,över 12 cm för hög för sin ras. Vilket gör att Max åldern minskas.

Å jag vill inte uppleva den dagen. Inte än. Han måste stanna längre hos mig.

All kärlek till dig Arvid. Lämna mig inte än. Utan kämpa ett tag till du är ju min bästa vän.

Så Arvid lova mig.
Du får inte lämna mig, vi är inte klara med våran färd än.


Vårdcentralens dom!

Jag har en sådan jobbig hosta och så fruktansvärt svårt att andas så nu fick de vara nog. Jag gick till vc idag kl 14:00 han ställde massa frågor lyssnade, tog pulsen, blodtryck. Jag fick andas ut i en liten maskin som mäter hur pass andningskapaciteten är. Å den var inte så bra. Efter mkt prat och testet å lyssningar och sänkat som låg normalt så blev det konstaterat efter många år jag har förskylnings astma. Troligtvis fler sorter astma men nu är en del avklarad å nästa vecka ska jag dit å ta massa prover för pälsdjur, damm, mögel, pollen. Dessa är för astman och eftersom jag har getingallergi också. Sen om en månad ska jag dit igen så ska vi se om jag ska ändra dosen sen ska vi även ta reda på om jag har ansträngningsastma vilket är mkt troligt så ja nu är utredningen i full fart. Å de känns skönt att fått medecin så att man kan andas som en "normal" människa. Så bara hoppas medicinen hjälper så jag har rätt dos annars ändras den om 1 månad. Dock känns de jobbigt att veta att man har astma och troligtvis flera olika sorter.

Så ja så ser de ut nu. Äntligen fått en läkare som hjälper mig med något som han ansåg jag skulle fått hjälp av redan vid 5-6 års åldern. Enligt journalerna och min historia.


Ha de göttans!


Då jävlar

Då jävlar ska de funka men skriver jag för långt så funkar det inte. Jävla skit mobil blogg. Har försökt skriva ända sen innan jul men de har inte funkat men nu så. Nu verkar de funka iaf. ;)
Men nu kommer jag inte ihåg vad jag skulle skriva. :)

Ha de Göttans.


Skit korv.

Skit korv med pastasås.


RSS 2.0