Uppdaterat

Ja då var det dags att uppdatera lite. Eftersom jag inte orkar plocka fram datan för att göra ett litet inlägg så får det bli via Mobilen. Inlägget blir inte som jag vill ha det men det får la duga orkar man inte starta datan för detta så får det bli så här. :) Jahopp vad har man då gjort som man inte har bloggar om? Just det jag har ju varit i ULLARED. :D den 11/11 för att vara exakt. Men vi åkte ner den 10/11 och sov hemma hos Mallan i Falkenberg. Riktigt trevligt att träffa den snuttan. Så i Ullared så gick så klart mest på Gekås men även i de andra affärerna. :) Det var iaf jag, Klint och Emil som åkte ner igentligen skulle det ha varit mamma istället för emil men hon ville vänta så då sa jag till mamma att om vi åker med emil nu så kan vi åka med dig i januari eller februari. Å det var helt okej för henne. Så då blir det inte så lång tid mellan resorna. Köpte massa bra nödvändigt skit. Å varför jag skrivet skit är för att det är saker man måste ha men inte alls kul att köpa. Typ sopborst, diskborste, handdukar osv. Ja som sagt skit men nödvändigt. :) Nödvändigt till man ska flytta hemifrån. :) Ja å det är ju det jag och Filip ska göra. Vi ska flytta ihop på riktigt till egen lägenhet. :D Vi har skrivit på kontraktet och det känns bra. Så den 1/2-11 då tar i över mammas lägenhet. Kanske inte roligast att bo i skägget men det är bättre Än ingenting ser vi det. :) Så äntligen, även om vi bott ihop i stortsätt hela Vårat förhållande så ska Vi nu för första gången flytta till eget där vi ska få betala allting själva. Å inte ha en mamma som gör det åt än. Men det ska nog funka bra hoppas vi. :) Så är det någon som har två st nattdukabord ni inte vill ha länge hör av er för det vill i ha. :D Eller om ni vet någon som ska görs sig av med sina. Nää nu ska jag nog lägga lig å sova tror jag, jag börjar blir lite trötter. :D. Ha det göttans..

Mobilbloggande.

Hejsan. Då testar vi att blogga från mobilen och inte sms blogga. :) Titt det verkar ju funka bra och små bokstäver blir det också. ;) Nää nu ska jag fixa lite innan de blir att åka till vikingstad för idag fyller Lise-Lotte år. :) Får blogga mer sen eller en annan dag. Ha det göttans..

Helt plötsligt har man blivit "vuxen" eller..!?!

Jahopp då har man tagit ett kliv in i vuxen världen..
20 år gammal och till hör inte längre tonåringarna, hur ska detta sluta??
Snart är man 40 och kommer på att man har levt halva livet och inte alls gjort så mkt som man hade tänkt sig..
Å så nu, vist jag vet att jag har massa som är äldre än mig och som borde oroa sig för det förre mig, men HALLÅ jag börjar ju redan oroa mig..

20 år gammal och oroar mig över massor om mitt liv..

* Kommer jag att ha några barn??
* Kommer jag fortfarande att leva mitt liv med Filip??
* Vilka vänner har man kvar??
* Har man några nya vänner, hur skaffar man dom eftersom man inte går i skolan??
* Vad jobbar jag med??
* Har jag uppnått sina drömmar??
* Har jag gift sig??
* Lever alla som jag känner nu?? (släktingar osv)
* Bor jag kvar i Linköping??
* När kommer mitt liv att sluta??

Hur ser allt detta ut om 20 år har jag fått några svar på frågorna då??
Varför tänker jag så mkt på detta för??
Är det detta som kallas "20 årskrisen" ??
Inte för att det finns någon igentiligen..
Men om man söker om 20-årskrisen så är jag inte ensam..
Det finns flera som känner som mig, så frågan är om ca: 10-20 år då kommer folk sitta i skolan och läsa om 20årskrisen, vad tror ni om det??
Jag satt ju och läste om alla kriser i skolan, även ålderskriserna, å då minsan fanns det ingen 20 årskris, men tror den kommer att finnas att läsa om, om några år..
Guuud blir ju tokig på mig själv med alla dessa frågor.. :)
Men jag kanske har satt någon mer på dessa funderingar humm vem vet?? ;)
Då slipper jag ju tänka på dom helt själv.. :D

Nää nu blir det att sova så jag kopplar bort allt, även i mina drömmar.. (Hoppas jag iaf)

"Vuxen" och tänker på hur mitt liv kommer att se ut..

Är jag ensam??
Ha det göttans..

RSS 2.0