Uppdaterat

Ja då var det dags att uppdatera lite. Eftersom jag inte orkar plocka fram datan för att göra ett litet inlägg så får det bli via Mobilen. Inlägget blir inte som jag vill ha det men det får la duga orkar man inte starta datan för detta så får det bli så här. :) Jahopp vad har man då gjort som man inte har bloggar om? Just det jag har ju varit i ULLARED. :D den 11/11 för att vara exakt. Men vi åkte ner den 10/11 och sov hemma hos Mallan i Falkenberg. Riktigt trevligt att träffa den snuttan. Så i Ullared så gick så klart mest på Gekås men även i de andra affärerna. :) Det var iaf jag, Klint och Emil som åkte ner igentligen skulle det ha varit mamma istället för emil men hon ville vänta så då sa jag till mamma att om vi åker med emil nu så kan vi åka med dig i januari eller februari. Å det var helt okej för henne. Så då blir det inte så lång tid mellan resorna. Köpte massa bra nödvändigt skit. Å varför jag skrivet skit är för att det är saker man måste ha men inte alls kul att köpa. Typ sopborst, diskborste, handdukar osv. Ja som sagt skit men nödvändigt. :) Nödvändigt till man ska flytta hemifrån. :) Ja å det är ju det jag och Filip ska göra. Vi ska flytta ihop på riktigt till egen lägenhet. :D Vi har skrivit på kontraktet och det känns bra. Så den 1/2-11 då tar i över mammas lägenhet. Kanske inte roligast att bo i skägget men det är bättre Än ingenting ser vi det. :) Så äntligen, även om vi bott ihop i stortsätt hela Vårat förhållande så ska Vi nu för första gången flytta till eget där vi ska få betala allting själva. Å inte ha en mamma som gör det åt än. Men det ska nog funka bra hoppas vi. :) Så är det någon som har två st nattdukabord ni inte vill ha länge hör av er för det vill i ha. :D Eller om ni vet någon som ska görs sig av med sina. Nää nu ska jag nog lägga lig å sova tror jag, jag börjar blir lite trötter. :D. Ha det göttans..

En liten rad till mig
Postat av: din systers svärmor

hej hjärtat

sover inte du på natten hi hi. Det blir väl skönt att få något eget. Det blir ju era saker som sagt.

det kommer säkert bli jätte bra. Alla barn i början.

natt kramisar. var rädd om dig.

2010-11-23 @ 04:05:49
Postat av: sundarii

Jahopp, här har min moster varit och lämnat spår ;)

Coolt, hon är min moster och även min bästa kompis svärmor. Min kusinunges farmor. Haha.Ni kommer sannolikt klara av det!

2010-11-23 @ 11:57:26
Postat av: Lina

Sandra då va knäpp du är. :)

2010-11-23 @ 21:43:37
URL: http://minisixten.blogg.se/
Postat av: Sofie

Nu ska jag lämna en kommentar du som tror att jag inte läser dn blogg ;)

Snart åker jag till Ullared och då ska jag shoppa allt förutom tråkiga saker ;)

Love you sötast!

2010-11-26 @ 12:15:17
URL: http://glamsophie.blogg.se/
Postat av: Lina

Haha sötaste Sofie. :) haha aa gör de. Lova mig att inga tråkiga saker kommer hem. ;) men vi köpte mest behövligt skit. ;) haha. Puss puss love you

2010-11-27 @ 15:38:39
URL: http://minisixten.blogg.se/

Skriv en rad här:

Namn så jag vet vem som skriver:
Kom ihåg mig?

Har du ingen blogg skriv din E-postadress: (publiceras ej visas bara för mig så att jag kan svara till dig)

URL/Din Bloggadress så att jag kan titta in på din:

Din rad till mig:

Trackback
RSS 2.0